Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

AUX AMCO-H16+4R3DA ТЯЛО ПОДОВО

AUX AMCO-H16+4R3DA ТЯЛО ПОДОВО

859,99 лв.

Код: 2550133bt Категория:

Описание

Системите за подово отопление и охлаждане с тип AUX AMCO-H16+4R3DA са проектирани да осигурят оптимална ефективност в помещението, предоставяйки удобство и контрол над климатичните условия. Тези тела за подови климатизации представляват идеално решение за търговски и жилищни пространства, предоставяйки перфектна подкрепа и адаптивност според нуждите на обитателите.

Предимства на AUX AMCO-H16+4R3DA подово тяло

Моделът AUX AMCO-H16+4R3DA предлага редица предимства, сред които са:

1. Енергийна ефективност

Системата е проектирана с внимание към енергийния разход, осигурявайки висока ефективност и по-ниски сметки за електричество. Технологията инвертор позволява адаптиране на мощността на устройството в зависимост от текущите потребности, което минимизира загубите на енергия.

2. Тих режим на работа

Благодарение на иновативни решения в конструкцията, AUX AMCO-H16+4R3DA работи по-тихо от традиционните климатични тела, което го прави идеалато решение за спални, офиси и всякакви пространства, където е важна тишината.

3. Удобство и контрол

Устройството предлага обширен контролен панел, който позволява на потребителите да настройват желаната температура и режим на работа лесно и удобно. В допълнение, наличието на приложения за смарт управление осигурява дистанционно управление и мониторинг.

Характеристика и спецификации на AUX AMCO-H16+4R3DA

Моделът AUX AMCO-H16+4R3DA е с новаторска конструкция, която обединява иновации и стил. Основните характеристики на този модел включват:

1. Компактни размери

Със своите компактни размери, AUX AMCO-H16+4R3DA е подходящ за различни пространства, от малки апартаменти до големи търговски площи, без да заема много място.

2. Устойчиви материали

Изработен от доказани устойчиви материали, моделът гарантира дълговечност и надеждност дори при интензивна употреба.

3. Лесен монтаж и поддръжка

Инсталацията на устройството е бърза и лесна, а периодичната поддръжка не изисква специализирано оборудване или знания.

С AUX AMCO-H16+4R3DA, получавате не само климатизиращо решение, но също така уникална интеграция на комфорт и технологични иновации, които ще се превърнат в част от здравословната среда на вашия дом или офис.

Изборът на подходящо климатично устройство е ключов за повишаване на комфорта в нашите домове и офис пространства. С AUX AMCO-H16+4R3DA можете да се насладите на перфектната температура през цялата година, а с неговото подово решение можете да получите не само стил, но и функционалност.

Не чакайте повече, вземете AUX AMCO-H16+4R3DA и се насладете на ново ниво на комфорт и ефективност!

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!