Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Агрегат за централна вентилация General Fujitsu – AOHG54KBTB

Агрегат за централна вентилация General Fujitsu – AOHG54KBTB

6499,00 лв.

Код: AOHG54KBTB simultaneous multibc Категория:

Описание

Агрегатът за централна вентилация General Fujitsu – AOHG54KBTB е изключителен продукт, проектиран да осигури ефективна и удобна климатизация за по-големи помещения. С иновационния си дизайн и мощност, той предоставя несравнимо решение за комфорта в дома или офиса. При предоставянето на оптимизирано решение за отопление и охлаждане, този агрегат е отличен избор за всеки, който иска да подобри качеството на въздуха в пространствата, които обитава.

Какво е AOHG54KBTB?

AOHG54KBTB е мулти система, предназначена за по-големи пространства с монофазни конфигурации. Този агрегат предлага впечатляваща гама от функционалности, които го определят като един от най-добрите продукти в категорията климатични устройства. С три типа и шест модела вътрешни тела, AOHG54KBTB предлага множество опции за удовлетворяване на специфичните нужди на всеки клиент.

Контрол и Персонализация

С AOHG54KBTB притежавате контрол над температурните условия в помещението с помощта на интуитивно управление. Можете да изберете между различни функции за персонализиране на климатизацията, включително настройки за комфорт и енергийна ефективност. Това не само ще повиши вашия комфорт, но и ще ви помогне да намалите разходите за енергия.

Функции за комфорт и икономия на енергия

Един от основните акценти на продукта е неговият акцент върху енергийната ефективност. С алгоритми, които оптимизират работещия цикъл на устройството, AOHG54KBTB значително намалява консумацията на електрическа енергия. Иновативните функции правят агрегата идеален избор за тези, които желаят да намалят своя въглероден отпечатък.

Технически характеристики и предимства

AOHG54KBTB разполага с редица технически характеристики, които го отличават на пазара. Например, той предлага:

  • Висока енергийна ефективност с клас A
  • Тишина при работа, позволяваща комфортна обстановка без дразнещи звуци
  • Разнообразие от вътрешни тела, позволяващи индивидуално приспособяване на инсталацията
  • Интелигентни функции за откритие на неработещи условия, който автоматично регулират работата на системата

Заключение

AOHG54KBTB е съвременно решение за климатизация, подходящо за всяко нужно пространство. Със своя изключителен дизайн и иновации в технологията, той е идеален за потребители, които ценят не само комфорта, но и ефективността на ресурсите.

В заключение, ако търсите надеждна и ефективна система за централна вентилация, AOHG54KBTB на General Fujitsu ще ви предложи всичко, от което се нуждаете. С правилното обслужване и поддръжка, този агрегат ще ви служи вярно в продължение на години напред.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!