Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

AUX FREEDOM + NIPPON ION – WIFI

AUX FREEDOM + NIPPON ION – WIFI

50,00 лв.

Код: 2540333bt Категория:

Описание

Климатиците AUX FREEDOM + NIPPON ION – WIFI са с иновационен подход, предоставяйки на потребителите комфорт и удобство по нов начин. Тези стенни климатични системи са проектирани да осигурят оптимални условия на живот, независимо от външните метеорологични условия. Напредналата технология на климатизация, в комбинация с WiFi функция, дава възможност за дистанционно управление и надзор на работата на климатика от всяка точка на света през вашия смартфон.

Какво представлява AUX FREEDOM + NIPPON ION – WIFI?

AUX FREEDOM + NIPPON ION – WIFI е стенна климатична инсталация, която осигурява мощно охлаждане и отопление. Производителят AUX предлага върхови технологии в климатизацията, като гарантира надеждност и енергийна ефективност.

Основни характеристики

  • WiFi управление за лесен достъп от смартфон.
  • Актуализирана система за пречистване на въздуха, включваща йонизатор.
  • Разширени функции за контрол на температурата и влажността.
  • Тих режим на работа, който осигурява спокойствие през нощта.

Технологии и иновации

Системата разполага с иновационни технологии, които предлагат подобрено топлинно представяне. С новата ION технология, AUX FREEDOM + NIPPON ION увеличава качеството на въздуха, елиминирайки вредни вещества и осигурявайки по-чисто и безопасно обкръжение.

Промоции и оферти

Периодично производителят предлага разнообразие от промоции, за да улесни достъпа на клиентите до качествени климатични решения. Разгледайте техния уебсайт или се свържете с местния търговски представител за информация относно текущите оферти.

Инсталация и поддръжка

Инсталацията на AUX FREEDOM + NIPPON ION е бърза и лесна, благодарение на предварително проектирани кабели и компоненти. Препоръчваме редовна поддръжка, за да осигурите максимална ефективност на вашата климатична система и да й удължите живота.

Потребителски отзиви

Много потребители изразяват задоволство от избора си на AUX FREEDOM + NIPPON ION, тъй като те осигуряват отлична ефективност, ниски разходи за експлоатация и потребителска удобство. Отличните отзиви за работа и стила им са допълнителен плюс за този продукт.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!