Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Агрегат за централна вентилация General Fujitsu – AOHG36KRTA трифазен

Агрегат за централна вентилация General Fujitsu – AOHG36KRTA трифазен

4350,00 лв.

Код: AOHG36KRTA simultaneous multi 3phbc Категория:

Описание

Ако търсите надеждно решение за централна вентилация, агрегатът General Fujitsu AOHG36KRTA е перфектният избор за вас. Възможността за трифазно захранване прави този модел идеален за по-големи помещения, в които е необходима ефективна и икономична вентилация.

Предимства на агрегата AOHG36KRTA

Със своите мулти системи, агрегатът AOHG36KRTA предлага множество предимства, които ще подобрят комфорта във вашето пространство. Тези системи позволяват свързването на различни вътрешни тела, предоставяйки гъвкавост при монтажа. Чрез иновационната технология, агрегатът предлага персонализиран контрол, който да отговори на специфичните нужди на вашето помещение.

Икономичност и комфорт

Агрегатът AOHG36KRTA не само че осигурява комфортни условия, но и спестява електрическа енергия. С вградени функции за енергийна ефективност, той предлага оптимизация на разходите, а също така и екологични решения за вашия дом.

Лесно инсталиране и поддръжка

Монтажът на агрегата е лесен и бърз, благодарение на интуитивния процес. След инсталация, поддръжката също е опростена, осигурявайки дълъг живот на вашето оборудване. Освен това, предлагат се разнородни модели вътрешни тела, което позволява поставянето им на различни места в помещението.

Разнообразие от модели

С три типа и шест различни модела вътрешни тела, можете да изберете оптималното решение за вашето пространство, независимо от архитектурните ограничения. Агрегатът предлага различни опции за мощност и конфигурация, което го прави универсален продукт за всякакви нужди.

Заключение

Ако искате да направите инвестиция в качествена система за вентилация, General Fujitsu AOHG36KRTA е идеалното решение. Със своята икономичност, комфорт и разнообразие от модели, той предлага всичко необходимо за оптимизация на вентилацията във вашето помещение. Не пропускайте шанса да увеличите комфорта на вашия дом!

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!