Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Агрегат за централна вентилация General Fujitsu – AOHG36KBTB

Агрегат за централна вентилация General Fujitsu – AOHG36KBTB

3580,00 лв.

Код: AOHG36KBTB simultaneous multibc Категория:

Описание

Агрегат за централна вентилация General Fujitsu – AOHG36KBTB е изключително решение за климатизация, предназначено за по-големи помещения, където ефективността и комфорта са основен приоритет. С мулти системите, базирани на монофазна технология, този агрегат предлага гъвкавост и сила, за да поддържа оптимална температура, без значение от метеорологичните условия навън.

Какво представлява AOHG36KBTB?

AOHG36KBTB е агрегат за централна вентилация, който осигурява мощно и ефективно климатично решение. С 3 типа и 6 модела вътрешни тела, потребителите могат да адаптират системата според спецификите на помещението.

Основни характеристики

  • Персонализиран контрол: С различните функции на агрегата, потребителите могат да управляват климата в своето помещение по интуитивен и лесен начин.
  • Функции за комфорт: Системата предлага функции, които осигуряват удобство при работа, включително автоматично регулиране на температурата.
  • Икономия на енергия: Устройството е проектирано с мисъл за енергийна ефективност, което намалява разходите за електрическа енергия.

Как да изберем правилния климатик?

Изборът на правилния климатик може да бъде труден, особено когато на пазара са налични много опции. Няколко фактора трябва да бъдат взети предвид:

Размер на помещението

Преди всичко, размерът на помещението играе важна роля в избора на климатик. Ако помещението е по-голямо, е необходимо да се избере агрегат, който предлага по-висока мощност.

Тип на системата

Мулти системите, подобни на AOHG36KBTB, са отличен избор за по-големи пространства, но за малки стаи може да се окаже, че монофазните системи са достатъчни.

Изисквания за енергийна ефективност

На пазара има много системи, но не всички предлагат разумен баланс между цена и енергийни разходи. Познаването на енергийните класове е важно.

Заключение

AOHG36KBTB е идеално решение за онези, които търсят енергийно ефективна система за климатизация, която да осигури комфорт в по-големи помещения. Със своя модерен дизайн и множество функции, този агрегат предлага много предимства, които могат да превърнат всяко пространство в уютно и приятно място за престой.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!