Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик Mitsubishi Heavy Industries SRK50ZSP-W + SRC50ZSP-W

Инверторен климатик Mitsubishi Heavy Industries SRK50ZSP-W + SRC50ZSP-W

2389,01 лв.

Инверторният климатик Mitsubishi Heavy Industries SRK50ZSP-W / SRC50ZSP-W е с енергиен клас А++ на охлаждане и А+ на отопление, подходящ за помещения до 35 кв. м. Благодарение на Jet технологията климатикът генерира голям обем въздушен поток при минимална консумация на енергия. Всички климатици от серия SRK ZSP-W са с 36 месеца гаранция.

Код: 2520048_1bt Категория:

Описание

Инверторният климатик Mitsubishi Heavy Industries SRK50ZSP-W / SRC50ZSP-W е перфектно решение за вашето жилище, което комбинира елегантен дизайн и висока ефективност. Това устройство е изработено с фокус върху енергийната ефективност, като притежава енергиен клас А++ на охлаждане и А+ на отопление. Благодарение на работата си в помещения до 35 кв. м., той е идеален за всяка стая в дома ви, включително спални, холи, офиси и други. Независимо дали искате да охладите помещението през горещите летни дни или да го отоплите през зимата, SRK50ZSP-W е вашият надежден партньор.

Технология и производителност

С включената Jet технология, този климатик предлага удивителен обем въздушен поток при минимална консумация на енергия. Това е особено полезно в ситуации, когато бързо искате да охладите или затоплите помещението. В допълнение, инверторният компресор на устройството позволява оптимизиране на работата според нуждите на помещението, което допринася за дългосрочната икономия на енергия и значителната намаляване на сметките за ток.

Основни технически характеристики

Отдавана мощност на охлаждане (Мин./Ном./Макс) 1.3 / 5.0 / 5.2 kW
Отдавана мощност на отопление (Мин./Ном./Макс) 1.2 / 5.6 / 5.8 kW
Консумирана мощност на охлаждане (Мин./Ном./Макс) – / 1.74 / – kW
Консумирана мощност на отопление (Мин./Ном./Макс) – / 1.66 / – kW

Управление на климатика

Контролът на климатика е друг важен аспект, който е помислен. Уредът може да бъде управляван чрез дистанционно управление, което предлага удобството на лека настройка и управление от разстояние. Много потребители оценяват възможността да настроят температурата преди да се прибират у дома, за да осигурят комфорт от момента, в който влязат. С помощта на интелигентни функции, можете да настроите работния режим на климатика, независимо дали искате охлаждане, отопление или просто вентилатор.

Енергийна ефективност и екологичност

Уредът работи с хладилен агент R-32, който е известен със своите екологични предимства в сравнение с традиционните хладилни агенти. Използването на R-32 не само минимизира въздействието върху околната среда, но също така подобрява енергийната ефективност на климатичната система. Обширните тестове и сертификации, предоставяни от Mitsubishi Heavy Industries, гарантират, че SRK50ZSP-W и SRC50ZSP-W отговарят на международните стандарти по безопасност и ефективност.

Гаранция и обслужване

Един от най-добрите аспекти на инверторния климатик SRK50ZSP-W е 36-месечната му гаранция. Тази гаранция покрива всякакви производствени дефекти и осигурява спокойствие на потребителите. Mitsubishi Heavy Industries предлага надеждни следпродажбени услуги, включително периодично обслужване и актуализации на софтуера на устройството. Важно е да се следват препоръките на производителя относно поддръжката, за да се продължи работата на климатика на оптимално ниво.

Заключение

Инверторният климатик Mitsubishi Heavy Industries SRK50ZSP-W / SRC50ZSP-W е практично решение за съвременния потребител, който търси комбинация от стил, ефективност и енергийна икономия. Със своите иновации и висококачествени компоненти, климатикът предлага не само комфорт, но и дългосрочни спестявания. С гарантии от надежден производител и ефективна работа, SRK50ZSP-W е планината за всички, които искат да направят инвестиция в своето пространство. Понякога, просто е необходимо да изберете правилното устройство, а Mitsubishi Heavy Industries го предоставя с уверение.

Допълнителна информация

Производител

Отдавана мощност (охлаждане)

Отдавана мощност (отопление)

Консумирана мощност (охлаждане)

Консумирана мощност (отопление)

BTU Мощност

EER (хладилен коефициент на охлаждане)

SEER (сезонен коефициент на охлаждане)

COP (коефициент на трансф. отопление):

SCOP (сезонен коефициент на трансф. отопление):

Годишен разход на електроенергия (Охлаждане / Отопление):

Енергиен клас на охлаждане / отопление

Работна температура на охлаждане

Работна температура на отопление

За помещения

Гаранция

36 месеца

Хладилен агент

Захранващо напрежение

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!