Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик Mitsubishi Electric Ninja MSZ-FT50VGK + MUZ-FT50VGHZ

Инверторен климатик Mitsubishi Electric Ninja MSZ-FT50VGK + MUZ-FT50VGHZ

4449,00 лв.

Код: 2520966bt Категория:

Описание

Когато става дума за комфорт и ефективно охлаждане, инверторният климатик Mitsubishi Electric Ninja MSZ-FT50VGK + MUZ-FT50VGHZ се откроява като един от най-добрите избори на пазара. С иновативен дизайн и висока производителност, този климатик предлага не само нова техника, но и рентабилно решение за домакинствата и офисите.

Основни характеристики на Mitsubishi Electric Ninja MSZ-FT50VGK + MUZ-FT50VGHZ

Този климатик разполага с мощност за охлаждане, достигаща до 5.2 kW, което го прави идеален за пространства до 35 квадратни метра. Освен това, инверторната технология на Mitsubishi Electric осигурява устойчиво охлаждане и отопление, което намалява разхода на електрическа енергия.

Енергийна ефективност

С енергиен клас A++ за охлаждане и A+ за отопление, MSZ-FT50VGK отличава с висока енергийна ефективност. SEER стойността от 7.2 и SCOP стойността от 4.3 подпомагат още повече ниския разход на електричеството. Годишният разход на електрическа енергия е 243 kWh за охлаждане и 1300 kWh за отопление.

Технологии и иновации

Климатикът разполага с вградена Wi-Fi функция, позволяваща управление на уреда чрез мобилно приложение. Това осигурява допълнителна гъвкавост, позволявайки на потребителите да настройват температурата преди да се приберете у дома. Това е особено полезно в горещите летни месеци.

Дизайн и размери

Моделът MSZ-FT50VGK разполага с елегантен и компактен дизайн, който лесно се вписва в интериора на всякакъв тип помещения. Вътрешното тяло е с размери 280 x 838 x 229 мм и тегло от 10 кг, което улеснява монтажа опции. Външното тяло, с размери от 714 x 800 x 285 мм и тегло от 40 кг, може да бъде поставено на балкони, покриви или на стойки, осигурявайки оптимален поток на въздуха.

Заслужен комфорт без шум

С нивото на шум, достигащо до 54 dB при отопление, климатикът предлага тихо и комфортно преживяване. За още по-тихо функциониране, режимът “безшумен” позволява работа на вътрешното тяло с ниво на шум от 28 dB, идеален за спални и места, където искате да се насладите на спокойствието.

Инструменти за поддръжка и гаранция

Mitsubishi Electric предлага 36 месеца гаранция на своя продукт, подчертаваща стремежа на компанията към качество и удовлетвореност на клиентите. Редовната поддръжка на климатика осигурява дълготрайна работа и оптимални резултати, а съвременните технологии позволяват лесна диагностика на потенциални проблеми.

Заключение

Инверторният климатик Mitsubishi Electric Ninja MSZ-FT50VGK + MUZ-FT50VGHZ представлява чудесно инвестиционно решение за охлаждане и отопление през цялата година. Със своите новаторски характеристики, енергийна ефективност и стилен дизайн, той осигурява не само комфорт, но и значителни икономии на електричество. Не позволявайте на горещините или студа да ви затруднят – изберете Mitsubishi Electric Ninja за вашето пространство!

Допълнителна информация

Производител

Wi-Fi модул в комплекта

да

Отдавана мощност (охлаждане)

Отдавана мощност (отопление)

Консумирана мощност (охлаждане)

Консумирана мощност (отопление)

BTU Мощност

SEER (сезонен коефициент на охлаждане)

SCOP (сезонен коефициент на трансф. отопление):

Годишен разход на електроенергия (Охлаждане / Отопление):

Енергиен клас на охлаждане / отопление

Работна температура на охлаждане

Работна температура на отопление

За помещения

Гаранция

36 месеца

Хладилен агент

Захранващо напрежение

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!