Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Външно тяло на мултисплит система Mitsubishi Heavy Industries SCM100ZS-W

Външно тяло на мултисплит система Mitsubishi Heavy Industries SCM100ZS-W

7320,00 лв.

Мултисплит SCM100ZS-W е климатична система, работеща с едно външно и пет вътрешни тела от климатици Mitsubishi Heavy Industries, които могат да бъдат различни по вид. Цялата серия се характеризира с гъвкавост, висока енергийна ефективност и изключително ниски шумови нива.

Код: 2550044_1bt Категория:

Описание

Мултисплит климатичните системи се считат за една от най-гъвкавите и енергийно ефективни решения в съвременния климатичен пазар. Мултисплит SCM100ZS-W от Mitsubishi Heavy Industries е модел, който се отличава с изключителна производителност и надеждност, предлагаща оптимално охлаждане и отопление за вашия дом или офис. В настоящата статия ще разгледаме основните характеристики, предимства, установени технологии и много повече, свързани с мултисплит системата. Ние ще анализираме как тези климатици могат да подобрят комфорта на вашето пространство, като в същото време предлагат разумно решение за енергийни разходи.

Технически характеристики на мултисплит SCM100ZS-W

Мултисплит системата служи като мощен инструмент, осигуряващ климатични условия, които отговорят на необходимостите на потребителите. Основните характеристики на SCM100ZS-W включват:

  • Отдавана мощност на охлаждане: 1.8 / 10.0 / 12.0 kW
  • Отдавана мощност на отопление: 1.5 / 12.0 / 13.5 kW
  • Консумирана мощност на охлаждане: 0.65 / 2.86 / 4.03 kW
  • Консумирана мощност на отопление: 0.70 / 2.93 / 3.40 kW
  • Мощност (BTU): 34 000
  • EER: 3.5
  • COP: 4.1
  • Енергиен клас на охлаждане / отопление: A / A+
  • Работна температура на охлаждане: -15 ~ 43 °C
  • Работна температура на отопление: -15 ~ 24 °C
  • Максимален брой вътрешни тела: 5
  • Подходящ за помещения до: 74 кв. м
  • Гаранция: 36 месеца
  • Хладилен агент: R-32
  • Захранване: 1~/50/220-240

Оптимизация на пространството и енергийна ефективност

Системата сближава идеите за пространство и комфорт, като позволява свързването на множество вътрешни тела, разнообразявайки избора за охлаждане и отопление на множество стаи. Тази функция е особено полезна в големи домове или офиси с различни нужди от температура.

Енергийният клас на A / A+ показва, че мултисплит системата е не само екологична, но и икономична, което означава, че потребителите могат да се насладят на модерен климатичен комфорт без да се притесняват от високите сметки за електричество.

Нивото на шум

Шумовите нива на климатичната система също са основно предимство. С нивата на шум от 56 dB на охлаждане и 59 dB на отопление, SCM100ZS-W гарантира, че можете да се наслаждавате на отоплението и охлаждането си без да се притеснявате от ненужен шум.

Предимства на мултисплит климатичните системи

Ползите от мултисплит системите надхвърлят само удобството и ефективността на енергията. Някои от основните им предимства включват:

Непрекъснат контрол на температурата

Докато стандартните климатици може да предлагат различни настройки, мултисплит системите предлагат по-прецизен контрол на температурата в специфични помещения, като индивидуално управляват всяко вътрешно тяло.

Гъвкавост при инсталацията

С различните размери и стилове на вътрешни тела, които могат да бъдат свързани с един стандартен външен блок, потребителите могат да избират най-подходящите решения според дизайна на своя интериор.

Екологичност

Технологиите, прилагани в мултисплит системите, значително намаляват вредните емисии, а новият хладилен агент R-32 е много по-екологичен от традиционните хладилни агенти.

Заключение

Мултисплит климатичната система SCM100ZS-W на Mitsubishi Heavy Industries предлага нещо повече от просто охлаждане и отопление. Със своите иновации, енергийна ефективност и гъвкавост, тя е идеално решение за всеки модерен дом или офис. Инвестицията в такова висококачествено устройство е разумна възможност за подсигуряване на комфорт и уюта през цялата година.

Допълнителна информация

Производител

Отдавана мощност (охлаждане)

Отдавана мощност (отопление)

Консумирана мощност (охлаждане)

Консумирана мощност (отопление)

BTU Мощност

EER (хладилен коефициент на охлаждане)

COP (коефициент на трансф. отопление):

Енергиен клас на охлаждане / отопление

Работна температура на охлаждане

Работна температура на отопление

Максимален брой вътрешни тела

5

За помещения

Гаранция

36 месеца

Хладилен агент

Захранващо напрежение

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!