Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик Mitsubishi Electric Ninja MSZ-FT25VGK + MUZ-FT25VGHZ

Инверторен климатик Mitsubishi Electric Ninja MSZ-FT25VGK + MUZ-FT25VGHZ

2699,00 лв.

Код: 2520961_1bt Категория:

Описание

Инверторен климатик Mitsubishi Electric Ninja MSZ-FT25VGK + MUZ-FT25VGHZ е иновационно решение за оптимално отопление и охлаждане на вашето пространство. Със стилен дизайн и усъвършенствани технологии, този климатик предлага висока енергийна ефективност и комфорт през всички сезони.

Основни характеристики на инверторния климатик

Климатикът разполага с адаптивни функции и технологии, които осигуряват не само по-ниски разходи на електрическа енергия, но и значително повишаване на вашия комфорт. Инверторните технологии позволяват на компресора да работи плавно, регулирайки своята мощност в зависимост от необходимите условия в помещението.

Невероятна ефективност

С мощност на охлаждане между 0.8 и 3.5 kW и мощност на отопление между 0.9 и 6.2 kW, климатикът Mitsubishi Electric Ninja MSZ-FT25VGK + MUZ-FT25VGHZ е един от най-добрите варинти на пазара.

Ниски нива на шум

С нива на шум под 46 dB, това устройство предлага тихо работно звуково ниво, което е особено важно при помещения, в които се нуждаете от спокойствие, например в спалнята или офиса.

Отговорност за околната среда

Този инверторен климатик работи с хладилен агент R-32, който е по-малко вреден за околната среда в сравнение с традиционни хладилни агенти. При избора на инверторен климатик, вие правите не само икономически, но и екологично отговорен избор.

Как се инсталира климатикът Mitsubishi Electric Ninja

Това е важно да знаете, че професионалната инсталация е ключова за постигане на оптимално представяне и дълготрайност на системата. Важно е системата да бъде инсталирана от сертифицирани специалисти, за да се осигури безопасност и ефективност.

Подбор на място за инсталация

При инсталиране на вътрешното тяло, вие трябва да изберете места, където атмосферните условия не пречат на работата на климатика. Изборът на добре изолирано място помага за вдигане на ефективността на системата.

Редовна поддръжка на климатика

За да поддържате Вашия климатик, редовното почистване на филтрите и проверка на хладилния агент са задължителни. Обикновено необходимо е да се извършват проверки поне веднъж годишно.

Спецификации и технически данни

Климатикът предоставя SEER (Сезонен коефициент на охлаждане) – 8.6 и SCOP (Сезонен коефициент на отопление) – 4.6, което демонстрира вродената му енергийна ефективност и икономия на разходи в дългосрочен план.

В допълнение, с гаранция от 36 месеца, Mitsubishi поема отговорност за качеството на своите продукти и предлага допълнителна сигурност на потребителите.

Допълнителна информация

Производител

Wi-Fi модул в комплекта

да

Отдавана мощност (охлаждане)

Отдавана мощност (отопление)

Консумирана мощност (охлаждане)

Консумирана мощност (отопление)

BTU Мощност

SEER (сезонен коефициент на охлаждане)

SCOP (сезонен коефициент на трансф. отопление):

Годишен разход на електроенергия (Охлаждане / Отопление):

Енергиен клас на охлаждане / отопление

Работна температура на охлаждане

Работна температура на отопление

Гаранция

36 месеца

Входяща мощност - 50Hz

17 kW

Хладилен агент

Захранващо напрежение

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!