Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Вътрешно тяло касетъчен тип инвертор General Fujitsu AUXG18KVLA

Вътрешно тяло касетъчен тип инвертор General Fujitsu AUXG18KVLA

2100,00 лв.

Код: AUXG18KVLA indoorbc Категории: ,

Описание

Представяме ви инверторното вътрешно тяло касетъчен тип General Fujitsu AUXG18KVLA, което е идеалният избор за вашия дом или офис. С иновативната си технология и елегантен дизайн, това устройство не само че осигурява перфектен климат, но и добавя стил към вашето пространство.

Основни Предимства

Скорост на Работата

AUXG18KVLA предлага впечатляваща мощност и ефикасност. С скоростта на работа, която можете да управлявате, вие имате контрол върху температурата във вашето пространство. Обсъждаме мощността на устройството, което достига до 5000W, което го прави идеален за помещениe до 60 квадратни метра, докато работи при минимално ниво на шум.

Икономия на Енергия

С инверторната технология, AUXG18KVLA е проектиран с цел пестене на енергия. Това устройство е с клас на енергийна ефективност A++, което означава, че консумира значително по-малко електрическа енергия в сравнение с традиционните модели. Разглеждаме как инверторната технология работи и защо е толкова важна за съвременния потребител.

Инсталация и Поддръжка

Лесна Инсталация

Монтажът на AUXG18KVLA е лесен и удобен, благодарение на касетъчния му тип, който може да бъде инсталиран на тавана. С минимално пространство, това устройство се вписва идеално в офис среда без да заема допълнителна площ. В този раздел обсъждаме стъпките и съветите за успешен монтаж.

Поддръжка и Сервиз

Правилната поддръжка е от съществено значение за дълготрайността на всяко климатично устройство. AUXG18KVLA предлага лесен достъп до филтри и компоненти за поддръжка. Включваме съвети относно правилната поддръжка, за да осигурите максимална производителност на устройството.

Заключение

AUXG18KVLA от General Fujitsu е не само инверторно климатично устройство, но и решение за комфорт, естетика и енергийна ефективност. Хотели, офиси и домове могат да се възползват от употребата на този продукт, който представя новите стандарти в климатизацията.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!