Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Вътрешно тяло стенен тип инвертор General Fujitsu ASHG22KMTE

Вътрешно тяло стенен тип инвертор General Fujitsu ASHG22KMTE

1379,00 лв.

Код: ASHG22KMTB indoorbc Категории: ,

Описание

Климатизацията на вътрешното тяло стенен тип инвертор General Fujitsu ASHG22KMTE е възможност за отлично управление на температурата във вашето жилище или офис. Със своите иновационни технологии, това устройство осигурява не само удобство и комфорт, но и енергийна ефективност, която спомага за намаляване на разходите за електрическа енергия.

Предимства на стенния инвертор General Fujitsu ASHG22KMTE

Този стенен климатик е признат за един от лидерите на пазара благодарение на своите уникални характеристики и многофункционалност.

1. Висока енергийна ефективност

ASHG22KMTE работи с инверторна технология, която автоматично регулира скоростта на компресора, в зависимост от температурата в помещението. Това не само спомага за поддържането на желаната температура, но също така губи по-малко енергия в сравнение с традиционните климатици.

2. Безшумна работа

Системите на Fujitsu са проектирани да работят тихо, така че можете да се насладите на спокойствието вътре в помещението, без да бъдете разсейвани от звуците на климатика.

3. Лесен монтаж и поддръжка

Стенният инвертор ASHG22KMTE може да бъде лесно инсталиран на стена, което го прави подходящ за всякакъв интериор. Освен това, поддръжката му е опростена, позволявайки бързо и лесно почистване и подмяна на филтрите.

Как работи система с инвертор

Инверторните климатици, като ASHG22KMTE, използват инверторна технология, която контролира температурата чрез регулиране на компресора. Тази система е значително по-ефективна от обикновените климатици, които работят на включени/изключени режими. Инверторните технологии позволяват плавно увеличаване и намаляване на температурата, което не само спомага за комфорт, но и за значителни икономии на енергия.

Пресмятане на енергийна ефективност

Индексът SEER (Seasonal Energy Efficiency Ratio) е важен показател, който дава информация за количеството охлаждане, предлагано на единица консумирана електрическа енергия. ASHG22KMTE притежава висока стойност на SEER, което означава, че при нормални условия на работа, климатикът консумира значително по-малко електрическа енергия.

Екологичен фактор

При проектирането на ASHG22KMTE, Fujitsu е имал предвид и екологичните норми, което допринася за намаляване на вредните емисии и за подобряване на качеството на въздуха.

Какъв е идеалният климатик за вас?

При избора на климатик е важно да вземете предвид размерите на помещението, климатичните условия и личните предпочитания. ASHG22KMTE е подходяща опция за средни и малки стаи, предоставяйки оптимално охлаждане и енергийна ефективност.

Подбор на размер

Правилният размер на климатика е ключов за неговата ефективност. Излишно голям климатик не само, че ще увеличи разходите ви, но и няма да осигури желаното комфортно охлаждане.

Консумация на енергия

Препоръчително е да изберете климатик с висока енергийна ефективност, което ще намали разходите за електрическа енергия и ще помогне за опазване на околната среда.

Заключение

Стенният инвертор General Fujitsu ASHG22KMTE предлага забележителни предимства, които го правят идеален избор за всяко домакинство или офис. Изключителната му ефективност, тихата работа и лесната поддръжка го поставят високо в класацията на климатиците. Не само, че осигурява комфорт, но и спомага за икономия на енергия и опазване на околната среда.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!