Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторна мултисистема General Fujitsu – AOHG18KBTA3

Инверторна мултисистема General Fujitsu – AOHG18KBTA3

3299,00 лв.

Код: AOHG18KBTA3 - multibc Категория:

Описание

Искате ли да се насладите на комфортна температура у дома или в офиса, независимо от времето навън? Инверторната мултисистема General Fujitsu – AOHG18KBTA3 е идеалното решение за вашите нужди. С три независими климатика, работещи на една инсталация, тази инверторна мулти система предлага максимален комфорт и ефективност. Знаете ли, че енергоефективността на този продукт е изключително висока, с енергиен клас А+++? Това означава, че не само ще се радвате на оптимална температура, но и ще спестите значителни сметки за електрическа енергия.

Предимства на инверторната мултисистема General Fujitsu – AOHG18KBTA3

С инверторната мултисистема, получавате редица ползи, които я правят предпочитан избор:

1. Енергийна ефективност и спестяване на разходи

С енергийния клас A+++ и новия екологосъобразен хладилен агент R32, инверторната мулти система е оптимизиранa за извършване на работа с минимален разход на енергия. Това значи, че вашите разходи за отопление и охлаждане ще бъдат значително по-ниски в сравнение с традиционните системи.

2. Гъвкавост при инсталация

Системата е проектирана, за да бъде инсталирана с минимална нужда от пространство и да осигури максимум комфорт. Всеки климатик в системата може да бъде независимо контролирана, което ви позволява да адаптирате температурата според вашите лични предпочитания.

3. Иновативен дизайн и технология

С инверторната технология, компресорът на климатика работи в зависимости от нужната температура, запазвайки я постоянна и комфортна. Новите технологии позволяват по-бързо охлаждане или отопление на помещенията, като същевременно намаляват нивата на шум.

Инсталация и поддръжка

Инсталирането на инверторната мултисистема е лесно и бързо, а поддръжката е сведена до минимум. Системата е проектирана да бъде издръжлива и надеждна. Препоръчително е обаче, редовно да се проверява и почиства филтъра, за да се осигури оптимална работа на системата.

Доверете се на професионалистите

Препоръчваме ви да се обърнете към сертифицирани инсталатори за монтаж на климатика. Те притежават необходимите знания и опит за инсталиране на инверторни системи, от което от ваша страна ще спестите време и усилия.

Заключение

Инверторната мултисистема General Fujitsu – AOHG18KBTA3 предлага комбинация от комфорт, енергийна ефективност и иновации. Изберете я за решение на вашите нужди за климатизация у дома или в офиса!

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!