Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Вътрешно тяло канален тип инвертор General Fujitsu ARXG18KLLAP

Вътрешно тяло канален тип инвертор General Fujitsu ARXG18KLLAP

1850,00 лв.

Код: ARXG18KLLAP indoorbc Категории: ,

Описание

Вътрешното тяло канален тип инвертор General Fujitsu ARXG18KLLAP е идеалното решение за ефективно отопление и охлаждане на вашите търговски или жилищни помещения. С иновационната си технология и елегантен дизайн, това вътрешно тяло предлага безкомпромисна производителност и комфорт. В тази статия ще разгледаме основните характеристики на продукта, предимствата от неговата употреба, както и съвети за ефективно изграждане на климатичната система във вашия дом или офис.

Основни характеристики на General Fujitsu ARXG18KLLAP

General Fujitsu ARXG18KLLAP предлага отлична производителност с енергийна ефективност клас А++. С мощност от 5.0 kW за охлаждане и 6.0 kW за отопление, той е идеален за пространства с размери до 60 квадратни метра. Моделът е проектиран с инверторна технология, която осигурява плавна и равномерна работа на компресора, позволявайки му да адаптира мощността в зависимост от нуждите на помещението.

Удобства и технологии

ARXG18KLLAP е снабден с множество удобства, включително:

  • Безшумна работа – минималният шум на работа е едва 24 dB, което го прави изключително подходящ за спални или работни пространства.
  • Управление с дистанционно – лесно и удобно управление от разстояние, за да можете да настройвате температурата без усилие.
  • Постоянна работа в режим на отопление – дори и при много ниски температури, ARXG18KLLAP осигурява ефективно отопление.
  • Вградена фильтрация – предварителни и активно въглеродни филтри, които подобряват качеството на въздуха в помещението.

Стратегии за инсталиране и енергийна ефективност

При инсталирането на каналния климатик ARXG18KLLAP е важно да вземете предвид разположението на устройството за оптимално разпределение на охладения или отоплен въздух. Препоръчва се инсталация в относителна близост до увлажнител или вентилационни отвори, за да се намали енергийния разход.

Подбор на инсталационно място

Изборът на подходящо място за инсталиране на устройството значително влияе на неговата ефективност. Препоръчваме инсталиране в централния пункт на помещението, така че въздухът да се разпределя равномерно. Избягвайте ъгли или помещения, където естествената циркулация на въздуха е ограничена.

Поддръжка и чистота

Редовната поддръжка гарантира дълготрайността на климатичната система. Препоръчва се почистване на филтрите поне веднъж на месец, а пълно сервизно обслужване на сезон. Почистването на вътрешната и външната част на устройството също е от съществено значение за осигуряване на максимална ефективност.

Предимства на инверторните технологии

Инверторните технологии предоставят редица предимства пред традиционните климатици. От гледна точка на енергийна ефективност, инверторните климатици адаптират своята мощност към моментните нужди на помещението, за да избегнат ненужните колебания и разходи за електричество.

Спестяване на енергия

Специалната технология за инверторно управление намалява разходите за електричество, като управлява компресора на интелигентен принцип. Според изследвания, инверторните климатици могат да спестят до 30% от разходите на електрическа енергия в сравнение с конвенционалните системи.

Удобство и комфорт

Способността на инверторния климатик да достига желаната температура бързо и след това да я поддържа без резки колебания предоставя комфорт, който е важен за домашната среда. Забравете за некомфортните ситуации, при които се чувствате прекалено горещи или студени!

Устойчивост и дълговечност

Инверторните технологии също така значително увеличават живота на климатичната система, тъй като компресорът работи по-нежно и без резки спирания и стартирания.

Обобщавайки, вътрешното тяло канален тип инвертор General Fujitsu ARXG18KLLAP е перфектно решение за отопление и охлаждане на всяко помещение. С неговите иновации и умения да осигурява комфортна среда, можете да сте сигурни, че ще направите правилния избор за вашия дом или офис.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!