Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик Nippon KFR 18DCA ECO POWERFUL

Инверторен климатик Nippon KFR 18DCA ECO POWERFUL

1459,99 лв.

Инверторният климатик Nippon KFR 18DCA ECO POWERFUL разполага с иновативна технология, стилен дизайн, безшумна работа и висока ефективност. Моделът притежава енергиен клас A++ на охлаждане и A+ на отопление. Подходящ е за климатизация на помещения до 35 кв. м. Гаранция: 24 месеца

Код: 2520952bt Категория:

Описание

Инверторният климатик Nippon KFR 18DCA ECO POWERFUL е идеалният избор за онези, които търсят спокойно и комфортно климатизиране на своето пространство. Благодарение на иновативната технология, този модел предлага безшумна работа, което го прави отлично решение за спални, детски стаи и работни помещения. С енергиен клас A++ за охлаждане и A+ за отопление, Nippon KFR 18DCA ECO POWERFUL е извънредно ефективен, осигурявайки оптимални температури и ниски сметки за електричество.

Основни функции и характеристики

С мощност от 18 000 BTU, климатикът Nippon KFR 18DCA ECO POWERFUL е подходящ за помещения до 40 кв. м. В конструкцията му влизат усъвършенствани технологии, които гарантират уникално представяне. Вътрешното тяло е естетично и компактно, а външното тяло е проектирано за дълготрайна работа.

Как работи инверторната технология?

Инверторната технология предлага гъвкава работа, позволявайки на климатичната система да регулира температурата без прекъсване. Вместо да стартира и спира често, инверторните климатици като Nippon KFR 18DCA ECO POWERFUL регулират скоростта на компресора, което води до значително спестяване на енергия и по-добро поддържане на желаната температура.

Безшумна работа

Нивото на шум на този климатик е между 26 dB и 42.5 dB, в зависимост от режима на работа. Така можете да се насладите на тишина и спокойствие в дома си, без нежелателен шум.

Как да изберете правилния климатик за вашето пространство?

При избора на климатик е важно да се вземат предвид размерът на помещението, енергийната ефективност и спецификациите на системата. Nippon KFR 18DCA ECO POWERFUL е идеален за средно големи стаи и е изключително енергоефективен, което го прави разумен избор за вашия дом или офис.

Достоинства на Nippon KFR 18DCA ECO POWERFUL

  • Гладки и стилни линии, които се вписват красиво във всяко пространство
  • Модерна инверторна технология за оптимизирана производителност
  • Висока енергийна ефективност, намаляваща разходите за отопление и охлаждане
  • Ниско ниво на шум за комфорт и спокойствие

Грижа и поддръжка на климатика

Редовната поддръжка на климатика ще осигури дълготрайна работа и оптимални резултати. Препоръчва се почистване на филтрите и проверка на системата поне веднъж годишно.

Nippon KFR 18DCA ECO POWERFUL е повече от само климатик – той представлява инвестиция в комфорт и енергийна ефективност, които ще направят вашето пространство по-приятно през годините напред.

Допълнителна информация

Производител

Wi-Fi модул в комплекта

да

Отдавана мощност (охлаждане)

Отдавана мощност (отопление)

Консумирана мощност (охлаждане)

Консумирана мощност (отопление)

BTU Мощност

SEER (сезонен коефициент на охлаждане)

SCOP (сезонен коефициент на трансф. отопление):

Енергиен клас на охлаждане / отопление

Работна температура на охлаждане

Работна температура на отопление

За помещения

Гаранция

24 месеца

Хладилен агент

Захранващо напрежение

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!