Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик касетъчен General Fujitsu AUXG54KRLB/AOHG54KQTA – трифазен с черен панел

Инверторен климатик касетъчен General Fujitsu AUXG54KRLB/AOHG54KQTA – трифазен с черен панел

8580,00 лв.

Код: AUXG54KRLB/AOHG54KQTA black panelbc Категория:

Описание

Представяме ви инверторния климатик касетъчен General Fujitsu AUXG54KRLB/AOHG54KQTA, идеално решение за охлаждане и отопление на големи стаи. С черния панел, този модел не само че се вписва в съвременния интериор, но и предлага изключителна ефективност при работа. Нова циркулационна серия, климатикът е проектиран да осигури комфорт в дома или офиса, като поддържа стабилни температурни условия.

Характеристики на инверторния климатик AUXG54KRLB/AOHG54KQTA

Този климатик е проектиран с висока енергоефективност, което означава, че не само че ще намали вашите сметки за електрическа енергия, но и ще допринесе за опазването на околната среда. Лесният избор на цвят на панела позволява на потребителите да изберат визия, която най-добре подхожда на интериора на стаята. Освен всичко това, климатикът работи в широк температурен диапазон, което му позволява да работи ефективно дори при екстремни климатични условия.

Висока енергийна ефективност

При избора на климатик, енергийна ефективност е ключов аспект. Инверторите, като AUXG54KRLB, регулират работата си в зависимост от нуждите на помещението – така се постига значителна икономия на енергия. Спецификациите на този модел показват, че той притежава рейтинг A++, който е сред най-високите на пазара.

Голям обхват на работа

С работен диапазон от -15°C до +50°C, климатикът е идеален за всякакви климатични условия. Без значение дали искате да охладите помещението през летните месеци или да го затоплите през зимните, AUXG54KRLB/AOHG54KQTA е вашият надежден партньор.

Лесна инсталация и поддръжка

Една от главните предимства на този модел е неговата лесна инсталация. Проектиран с удобство в ума, климатикът може да бъде инсталиран в различни конфигурации, което го прави идеален за дома, офиса или търговски площи. Поддръжката му е също така улеснена благодарение на интуитивния дизайн.

Перфектен избор за големи стаи

AUXG54KRLB/AOHG54KQTA е специално проектиран за големи пространства. С капацитет на охлаждане от 5.4 kW, той лесно справя с необходимостта от комфортна температура в големи помещения, като конференц заливи, хотели или дори домове с отворени планировки.

Избор на цвят на панела

С черния панел, този климатик не само че е функционален, но и естетически привлекателен. Персонализирането на външния вид на продукта е важен аспект, особено за търговските пространства, където стилът и дизайнът играят ключова роля.

Интегрирани технологии

Климатикът разполага с различни интегрирани технологии, които подобряват работата му. Включва система за дистанционно управление, която позволява на потребителите да управляват температурата от разстояние. Също така, моделът е съвместим с умен дом системи, предоставяйки допълнително удобство.

В заключение, инверторният климатик касетъчен General Fujitsu AUXG54KRLB/AOHG54KQTA е перфектен избор за всеки, който търси както стил, така и ефективност. Не се колебайте и инвестирайте в този висококачествен климатик, за да осигурите максимален комфорт в своето пространство.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!