Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик касетъчен General Fujitsu AUXG45KRLB/AOHG45KQTA – трифазен с черен панел

Инверторен климатик касетъчен General Fujitsu AUXG45KRLB/AOHG45KQTA – трифазен с черен панел

7580,00 лв.

Код: AUXG45KRLB/AOHG45KQTA black panelbc Категория:

Описание

Въведение

Инверторният климатик касетъчен General Fujitsu AUXG45KRLB/AOHG45KQTA е идеалното решение за вашите нужди от климатизация в големи помещения. С черния панел и иновативна технология, този уред е проектиран да предоставя максимален комфорт и енергийна ефективност дори в най-трудните климатични условия.

Характеристики на продукта

Нова циркулационна серия

Благодарение на новата циркулационна серия, AUXG45KRLB/AOHG45KQTA осигурява оптимално разпределение на въздуха в пространството. Това е особено важно за големи стаи, където задържането на температурата на желаното ниво става трудно.

Енергийна ефективност

Доказана енергийна ефективност на този инверторен климатик позволява значителни спестявания на разходите за електричество. Технологията инвертор регулира мощността на компресора, за да поддържа оптимална температура без разход на енергия.

Разнообразие в цветовете на панела

Моделът AUXG45KRLB/AOHG45KQTA предлага избор на цветове на панела, позволявайки на потребителите да персонализират външния вид спрямо интериорния дизайн на помещението.

Работа в широк температурен диапазон

Тази касетъчна климатизация функционира отлично в широк температурен диапазон, което я прави перфектна за различни климатични условия. Независимо дали е ледено студено или опечено горещо, AUXG45KRLB/AOHG45KQTA ще осигури необходимия комфорт.

Предимства на инверторните климатици

Тиха работа

Инверторният климатик работи изключително тихо, което го прави подходящ за офиси, спални и всяко място, където е важно да се поддържа ниско ниво на шум.

Дълготрайност

Технологията и качеството на изработка на General Fujitsu гарантират дълготрайност и надеждност на уреда. С правилна поддръжка, климатикът ще ви служи дълги години.

Лесна поддръжка

Поддръжката на климатик касетъчен е лесна и не изисква специализирани умения. С простите указания и ръководства, потребителите могат да извършат основната поддръжка сами.

Градивна иновация

General Fujitsu продължава да бъде лидер в иновациите в областта на климатизацията. Инверторният климатик AUXG45KRLB/AOHG45KQTA е новогодишно решение, което ще подобри качеството на вашето самообслужване и комфорт в помещенията.

Заключение

Ако търсите иновационен, енергийно ефективен и стилен климатик, инверторният климатик касетъчен General Fujitsu AUXG45KRLB/AOHG45KQTA е перфектният избор. С него ще се насладите на охладен или отоплен комфорт, без компромиси с естетиката или ефективността.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!