Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик касетъчен General Fujitsu AUXG36KRLB/AOHG36KQTA – трифазен с черен панел

Инверторен климатик касетъчен General Fujitsu AUXG36KRLB/AOHG36KQTA – трифазен с черен панел

6380,00 лв.

Код: AUXG36KRLB/AOHG36KQTA black panelbc Категория:

Описание

Инверторен климатик касетъчен General Fujitsu AUXG36KRLB/AOHG36KQTA е идеалното решение за охлаждане и отопление на вашите големи стаи. С иновативен черен панел и трифазен механизъм, той предлага не само висока производителност, но и стилен и модерен външен вид, който ще подхожда на всякакъв интериор.

Висока енергоефективност и производителност

Този климатик е проектиран с изключителна енергийна ефективност, която го прави идеален за потребителите, търсещи решение за комфорт, без да натоварват бюджета си за електрическа енергия. Неговият SEER рейтинг от 6.1 и SCOP 4.0 гарантира, че ще получавате максимална производителност с минимално потребление на енергия.

Иновативна циркулационна система

С новата циркулационна серия, климатикът предоставя идеална климатизация на големи помещения, като осигурява равномерно разпределение на студа или топлината. Възможността за работа в широк температурен диапазон го прави подходящ за всякакви климатични условия.

Удобства и функции

Климатиците от серията AUXG36KRLB/AOHG36KQTA предоставят редица интуитивни функции:

Избор на цвят на панела

Персонализирайте атмосферата на помещението си с опция за избор на цветове за климатика. Черният панел добавя елегантност и стил, което го прави желан аксесоар за всеки модерен интериор.

Работа в широк температурен диапазон

Климатиците General Fujitsu функционират надеждно при различни климатични условия, като позволяват да се поддържа оптимална температура дори и в екстремни условия.

Тиха работа

Функцията за тиха работа на климатика гарантира, че ще можете да се наслаждавате на спокойствието на дома, независимо от степента на охлаждане или отопление, което предпочитате.

Интелигентна технология

С интуитивен контрол и възможности за дистанционно управление, климатиците от серията предлага удобство и лесно управление, което прави вашето изживяване още по-приятно.

Заключение

Инверторният климатик касетъчен General Fujitsu AUXG36KRLB/AOHG36KQTA е на върха на пазара, предоставяйки не само впечатляваща производителност и енергийна ефективност, но и стилен дизайн и интуитивни функции, които несъмнено ще задоволят дори и най-изисканият вкус.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!